Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εξάρα Μπαρτσελόνα σε Μπιλμπάο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εξάρα Μπαρτσελόνα σε Μπιλμπάο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2016 23:35
Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 4ο λεπτό και διέλυσε με 6-0 την Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου». Χατ-τρικ ο Σουάρες (47’, 68’, 82’), Μέσι (7’), Νεϊμάρ (31’) και Ράκιτιτς (62’) τα άλλα γκολ.

Εκδίκηση για το χαμένο τελικό Σούπερ Καπ πήρε η Μπαρτσελόνα, η οποία διέλυσε με 6-0 την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Καμπ Νου».

Το παιχνίδι τελείωσε πριν καν ξεκινήσει, καθώς στο 4’ ο Ιραϊθόθ ανέτρεψε τον Σουάρες μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Μπιλμπάο με δέκα. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 1-0, φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός αποθεώθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα για την κατάκτηση της 5ης «Χρυσής Μπάλας», όμως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο (όχι κάτι ανησυχητικό σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση).

Ο αγώνας ήταν μονόλογος της Μπαρτσελόνα, η οποία δημιούργησε ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα και στο 30’ ο Σουάρες έδωσε την ασίστ για το γκολ του Νεϊμάρ. Στο 47’ οι ρόλοι άλλαξαν, με τον Ουρουγουανό να «γράφει» το 3-0 έπειτα από ωραία ασίστ του Βραζιλιάνου.

Ο Νεϊμάρ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και στο 62’ πέρασε από δύο αντιπάλους προτού δώσει έτοιμο γκολ στον Ράκιτιτς. Πέντε λεπτά μετά, ο Τουράν βρήκε τον Σουάρες, εκείνος στόπαρε με το στήθος και με δεξί πλασέ, έκανε το 5-0. Ο Ουρουγουανός ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 82’, φτάνοντας τα 18 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.