Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με Βέλλιο στους «8» ο Ηρακλής

Κύπελλο Ελλάδας: Με Βέλλιο στους «8» ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2016 17:08
Με γκολ του Βέλλιου (72’), ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 την Βέροια στο «Καυτανζόγλειο» και με δύο νίκες εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ηρακλής επικράτησε 1-0 της Βέροιας στο Καυτανζόγλειο και σε συνδυασμό με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα, πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο «Γηραιός» προέρχονταν από την κακή εμφάνιση με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, όπου δεν πραγματοποίησε ούτε τελική. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου άφησε πίσω την εμφάνιση της Νέας Σμύρνης και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην Βέροια.

Η πρώτη μεγάλη χάθηκε στο 24’, όταν ο Ρομάνο δεν μπόρεσε να σουτάρει μέσα από την μικρή περιοχή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Λόπεζ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βέλλιου. Ο Ισπανός γκολκίπερ πραγματοποίησε νέα επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Ρομάνο στο 37’, ενώ στο 40’ η κεφαλιά-ψαράκι του Πασά πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η Βέροια κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος και στο 57’ είχε σημαντική στιγμή για να πάρει αυτή το προβάδισμα, όμως το πλασέ του Γεωργιάδη από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Τρία λεπτά μετά, το σουτ του Σιόντη πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Χουάντερσον και στο 72’ ο Ηρακλής κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Τσιλιανίδης έδωσε στον Βέλλιο, ο οποίος απέφυγε τον Γιαννούλη και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Η Βέροια δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και στο 90’ ο Βέλλιος έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, αφού σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ!

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ηρακλής έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τον Ατρόμητο, που «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.