Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στο 90+1’ για Ατρόμητο! (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στο 90+1’ για Ατρόμητο! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2016 21:51
Με γκολ του Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις, ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-1 τον Πλατανιά στο Περιστέρι και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Προηγήθηκαν με τον Ράμος οι φιλοξενούμενοι, είχε ισοφαρίσει ο Μπίτολο.

Απίστευτο φινάλε στη ρεβάνς του Ατρόμητου με τον Πλατανιά για τους «16» του Κυπέλλου! Οι Χανιώτες πήραν το προβάδισμα μέσα στο Περιστέρι, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή (2-1) στο 90+1’ και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Αυτό ήταν το 3ο παιχνίδι των δύο ομάδων μέσα σε λίγες ημέρες, αφού είχε προηγηθεί το πρώτο ματς για το Κύπελλο στα Περιβόλια (6/1, 0-0) και αυτό για το πρωτάθλημα στο Περιστέρι (9/1, 0-0).

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 12ο λεπτό, όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Λημνιού, ο Λε Ταλέκ επιχείρησε το σουτ, με τον Κοκκαλά να αποκρούει με τα πόδια.

Το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό και κυλούσε χωρίς ευκαιρίες, ώσπου στο 33’ ο Πλατανάς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Γουνδουλάκης έδωσε στον Ράμος, αυτός κουβάλησε τη μπάλα αρκετά μέτρα και με σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και στο 41’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα μετά από στημένη φάση. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λε Ταλέκ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπίτολο τη δεύτερη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Πλατανιά.

Οι Περιστεριώτες χρειάζονταν ακόμα ένα γκολ για να πάρουν την πρόκριση, ωστόσο η ομάδα που απειλούσε στο ξεκίνημα της επανάληψης για ένα δεύτερο τέρμα ήταν ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με σουτ του Αναστόπουλου (55’, 57’), ωστόσο Μπάρκας και Λαζαρίδης κατάφεραν να διώξουν. Στο 61’ ο Πλατανιάς είχε νέα καλή στιγμή με σουτ του Ράμος, το οποίο κόντραρε και η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, αλλά ο Μπάρκας έδιωξε σε κόρνερ.

Τρία λεπτά μετά ο Ατρόμητος φώναξε δικαιολογημένα για πέναλτι σε χέρι του Μπανανά στην περιοχή, ενώ στο 71’ οι Περιστεριώτες είχαν απίστευτη ευκαιρία για να σκοράρουν. Μετά από προβολή του Λε Ταλέκ, ο Μπανανά απομάκρυνε πάνω στον Λαζαρίδη και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Ατρόμητος πίεσε για το γκολ της ανατροπής και στις καθυστερήσεις λυτρώθηκε από τον Ναπολεόνι. Ο Λε Ταλέκ έφυγε στην πλάτης της άμυνας, πέρασε τον Κοκκαλά και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Ναπολεόνι, με τον Ιταλό να σκοράρει προ κενής εστίας για το τελικό 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.