Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τη Μυτιλήνη ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τη Μυτιλήνη ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2016 22:03
Με πολύ ωραία εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη και συνεχίζει νικηφόρα στο 2016. Καλτσάς (47') και Μπουμάλ (90') οι σκόρερ, θετικό ντεμπούτο για Μέστο.

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 2-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη και πήραν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους για το 2016, δείχνοντας βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι πέταξε στα… σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, όπου δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου την Καλλονή, έχοντας πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι έκλειναν σωστά όλους τους χώρους και μάλιστα «άγγιξαν» το γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Μάρκοβιτς να αστοχεί με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να σκοράρει με το… καλησπέρα. Στο 47’, ο Μπουμάλ έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Καλτσάς κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και με το που η μπάλα έσκασε στο έδαφος έκανε ένα διαγώνιο σουτ νικώντας τον Χογκ.

Το γκολ έδωσε… φτερά στους «πράσινους», οι οποίοι δημιούργησαν φάσεις για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 49’ το μακρινό σουτ του Μπουμάλ έφυγε πάνω από την εστία, ενώ στο 53’ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά από σέντρα του Αμπέντ και λάθος του Χογκ.

Στη συνέχεια, η Καλλονή προσπάθησε να απαντήσει και στο 67’ είχε σημαντική ευκαιρία με τον Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει από κοντά τη μπάλα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη. Ακολούθησαν δύο άστοχα σουτ του Καλτσά (72’, 75’), ενώ στο 79’ το σουτ του Μπαργκάν δεν ανησύχησε τον Στιλ.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ξανά μέτρα και στο 80’ «άγγιξε» το 2-0, με τον Χογκ να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Μπεργκ. Έξι λεπτά μετά ο Σουηδός έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Ατζαγκούν προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικώς, το 2-0 διαμόρφωσε στο 89’ με διαγώνιο σουτ ο Μπουμάλ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με το «τριφύλλι».

Σ’ όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Μέστο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο Ιταλός, που είχε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τον Μάιο του 2015, έδειξε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έκανε αρκετά ανεβοκατεβάσματα στη δεξιά πλευρά, ενώ δεν δέχτηκε φάσεις στην άμυνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.