Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οδεύει προς διάλυση ο Εργοτέλης

Οδεύει προς διάλυση ο Εργοτέλης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2016 17:20
Προς διάλυση οδεύει ο Εργοτέλης, καθώς στη συνάντηση που έγινε την Δευτέρα (11/1) δεν βρέθηκε κάποια λύση στο διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Ένα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται ο Εργοτέλης. Όπως όλα δείχνουν, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ οδηγείται προς εκκαθάριση και αποχώρηση από την Football League, αφού δεν βρίσκονται οι οικονομικοί πόροι προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της.

Στη συνάντηση που έγινε την Δευτέρα (11/1) ανάμεσα στη διοίκηση, τους μετόχους της ΠΑΕ Δημήτρη Παπουτσάκη, Νίκο Τζώρτζογλου, Δημήτρη Σουλτάτο, αλλά και τον Ερασιτέχνη, δεν βρέθηκε κάποια λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.

Πάντως, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «athleticradio.gr», οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποφάσισαν να συνεχιστεί η προσπάθεια για δύο παιχνίδια ακόμα. Αρχικά, για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Δευτέρα και στην συνέχεια κόντρα στα Τρίκαλα που θα γίνει την άλλη Δευτέρα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Εάν μέχρι τότε και δεν έχει βρεθεί λύση τότε θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Εργοτέλη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.