Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» ο Μέσι (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» ο Μέσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2016 18:54
Με τον Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ (8’, 14’, 58’) και να φτάνει ήδη τα 5 γκολ μέσα στο 2016, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 4-0 την Γρανάδα στο «Καμπ Νου» και ανέβηκε στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Γρανάδα. Οι «μπλαουγκράνα» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στο «Καμπ Νου» και προσπέρασαν την Ατλέτικο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής για τους Καταλανούς ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ για το 2016, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Μόλις στο 8’, ο Αρντά, βρήκε με ωραία πάσα τον Μέσι και ο Αργεντινός πλάσαρε τον Φερνάντες για το 1-0. Έξι λεπτά μετά, ο ίδιος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, σκοράροντας από κοντά, έπειτα από ασίστ του Σουάρες.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή και αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα, θα είχαν πάει στο ημίχρονο με μεγαλύτερο προβάδισμα. Στο 55’ ο Σουάρες διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όμως τρία λεπτά μετά η Μπαρτσελόνα έφτασε στο 3-0. Ο Νέιμαρ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια, ο Μέσι σκόραρε σε κενή εστία, φτάνοντας ήδη τα 5 γκολ μέσα στο 2016.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 83’ ο Νεϊμάρ, νικώντας με πλασέ τον Φερνάντες για τελικό 4-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.