Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Τεσσάρα πρόκρισης με σούπερ Μέσι (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Τεσσάρα πρόκρισης με σούπερ Μέσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2016 00:01
Με τον Λιονέλ Μέσι να βάζει δύο γκολ και να φτιάχνει άλλα δύο, η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-1 την Εσπανιόλ στο «Καμπ Νου» και εξασφάλισε από το πρώτο ματς την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Μπαρτσελόνα κι Εσπανιόλ συναντήθηκαν ξανά μετά το ισόπαλο 0-0 του Σαββάτου για το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στο «Καμπ Νου» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη συμπολίτισσα, την οποία διέλυσε με 4-1, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Αρντά Τουράν και Αλέιξ Βιδάλ έκαναν ντεμπούτο (ο πρώτος ως βασικός, ο δεύτερος ως αλλαγή στο 67’) ωστόσο τα βλέμματα έκλεψε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Καϊσέντο άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό του αγώνα, όμως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφερε… τούμπα το ματς πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου.

Στο 13’ ο Μέσι ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με εύστοχο πλασέ από το ύψος του πέναλτι και στο 44’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με τρομερό φάουλ από τα 30 μέτρα. Ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 49’ έδωσε έτοιμο γκολ στον Πικέ για το 3-1 και στο 88’ έδωσε νέα ασίστ, με τον Νεϊμάρ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εσπανιόλ ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες εξαιτίας των αποβολών των Ερνάν Πέρες (72') και Πάπε Ντιόπ (75') σε διάστημα τριών λεπτών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.