Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Αυτοκτόνησε» η Ρόμα, ήττα στο «Σαν Σίρο» για Μίλαν (video)

Σέριε Α: «Αυτοκτόνησε» η Ρόμα, ήττα στο «Σαν Σίρο» για Μίλαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2016 18:34
Η Ρόμα προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Κιέβο, ωστόσο… κατάφερε να μην κερδίσει (3-3), χάνοντας νέο έδαφος στη βαθμολογία. «Άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Μπολόνια, 1-0 τη Μίλαν!

Μέρες (ή και ώρες) φαίνεται ότι μετράει ο Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο της Ρόμα μετά το νέο «στραπάτσο» της ομάδας του. Οι «τζιαλορόσι» ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στην έδρα της Κιέβο και μπορεί να βρεθούν ακόμα και στο -6 από την κορυφή, εάν η Ίντερ κερδίσει αργότερα την Έμπολι.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με σημαντικές απουσίες (Τζέκο, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν) όμως κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Ουμάρ (7’) και Φλορέντσι (37’).

Ωστόσο η Ρόμα πλήρωσε για ακόμα ένα παιχνίδι τα προβλήματα στην άμυνα και η Κιέβο έφερε το σκορ στα ίσα με τους Παλοσί (44’) και Νταινελί (58’). Ο Φαλκέ με ωραίο σουτ στο 71’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Γκαρσία, όμως στο 85’ ο νεοεισελθόντας Πέπε διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στον πάγκο έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης ενώ αντίθετα σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος είχε εύθηνη στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Με το... αριστερό στο 2016 η Μίλαν


Η Μίλαν σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην Μπολόνια και το πλήρωσε, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο «Σαν Σίρο», χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από την πεντάδα.

Οι «ροσονέρι» έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως έπεσαν… πάνω στον Μιράντε. Ο γκολκίπερ της Μπολόνια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κρατώντας το μηδέν με εντυπωσιακές αποκρούσεις σε προσπάθειες των Χόντα –Νιάνγκ (25’), Μποναβεντούρα (40’) και Μπάκα (45΄).

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μιχάιλοβιτς συνέχιζε να πιέζει για το γκολ, όμως Νιάνγκ και Μπάκα δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Έτσι, στο 82’ ο Μουνιέ έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον ξεχασμένο Τζιακερίνι και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να από κοντά, να διαμορφώσει το τελικό 1-0.

Ισόπαλη 0-0 απέναντι στην Κάρπι ήρθε η Λάτσιο στο Ολίμπικο, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις προνομιούχες θέσεις.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.