Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Βλαχοδήμος

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Βλαχοδήμος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2016 22:36
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν δώσει τα χέρια με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που βρίσκεται χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, και απομένουν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.

Μεταγραφή-έκπληξη από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φέρεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 24χρονο δεξιό χαφ/εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο πιθανότατα θα είναι τριετές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για τον Βλαχοδήμο το 2012, όταν τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είχε αποκτηθεί από την Ξάνθη, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού στους «ερυθρόλευκους». Δόθηκε δανεικός σε Άουγκσμπουργκ, Πλατανιά, Εργοτέλη, Νιμ και το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και τους τελευταίους μήνες έκανε προπονήσεις με την Γκρόιτερ Φιρτ και την Αρμίνια Μπίλεφελντ ώστε να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.