Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Αστέρας (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Αστέρας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2016 19:18
Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 3-0 την ΑΕΛ στη Λάρισα και καθάρισε ουσιαστικά την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου. Γιαννούλης (18’), Φούντας (64’) και Μουκάμ (90+3’) τα γκολ για τους Αρκάδες.

Με το… ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες πέρασαν με 3-0 από την έδρα της ΑΕΛ και πολύ δύσκολα δεν θα βρεθούν στους «8» του θεσμού.

Η ΑΕΛ είχε την πρώτη καλή στιγμή του ματς στο 6’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου, αναγκάζοντας τον Θεοδωρόπουλο σε απόκρουση. Ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπόγιοβιτς στην περιοχή, ωστόσο ο Φωτιάδης έδειξε παίζεται.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του και στο 18’ έφθασε στο γκολ με ωραίο σουτ του Γιαννούλη μέσα από την περιοχή. Η ΑΕΛ δεν πτοήθηκε και έψαξε την ισοφάριση, έχοντας μεγάλη στιγμή στο 33’ με άστοχη κεφαλιά του Μπόγιοβιτς. Πέντε λεπτά μετά ο Σέρβος απείλησε με σουτ, όμως ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Η τελευταία φάση των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήρθε στο 44’, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία.

Η ΑΕΛ συνέχισε την πίεση της στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 51’ απείλησε με νέα κεφαλιά του Μπόγιοβιτς, όμως ο Θεοδωρόπουλος μάζεψε ξανά τη μπάλα. Στο 57’ ο Μαρουκάκης αντικατέστησε τον Μπουντόπουλο και ένα λεπτό μετά ο Έλληνας άσος έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Αστέρα.

Η πίεση των γηπεδούχων δεν απέδωσε καρπούς και στο 64’ ο Αστέρας πέτυχε δεύτερο γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Παπαδόπουλος έδωσε με τη μία στον Φούντα, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 2-0.

Το δεύτερο γκολ των Αρκάδων έκοψε τα… πόδια της ΑΕΛ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουκάμ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, γκολ που αφήνει πλέον ελάχιστες ελπίδες στους «βυσσινί» για την ανατροπή στη ρεβάνς της 13ης Ιανουαρίου.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (69' Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο (78' Ναγιάρ), Πάτο, Μπουντόπουλος (57' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτοκό, Ντουντού (23' Χαμντανί), Κουρμπέλης (79' Τορμένα), Δημούτσος (46' Φούντας), Τσοκάνης, Μούκαμ, Παπαδόπουλος


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.