Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρδιόλα: «Συνεχίζω στην Αγγλία»

Γκουαρδιόλα: «Συνεχίζω στην Αγγλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2016 16:56
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Αγγλία, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν έχει υπογράψει ακόμα σε καμία ομάδα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι θα αναλάβει το «τιμόνι» αγγλικής ομάδας στο φινάλε της σεζόν, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με κάποιο σύλλογο:

«Ο λόγος που δεν ανανέωσα το συμβόλαιό μου είναι απλός. Θέλω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και θέλω να προπονήσω αγγλική ομάδα. Να ζήσω την ατμόσφαιρα των αγγλικών γηπέδων. Είμαι 44 και πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Έχω προτάσεις όμως δεν έχω υπογράψει σε καμία ομάδα. Όταν βρω νέο σύλλογο, θα το μάθουν όλοι», δήλωσε ο Πεπ και πρόσθεσε:

«Το κλίμα στην Μπάγερν είναι εξαιρετικό και θα κάνω τα πάντα για να το κρατήσω έτσι. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό μέχρι το τέλος. Εάν ήμουν 60 ή 65 θα έμενα εδώ, όμως πιστεύω ότι είμαι αρκετά νέος. Ήταν ένα όνειρο να πάω στην Αγγλία και είμαι ευγνώμων στην Μπάγερν που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.

Παρά τις δηλώσεις του Πεπ πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, αρκετά ξένα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως ο Πεπ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι για να αντικαταστήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017) στο φινάλε της σεζόν. Παράλληλα, το όνομα του έχει ακουστεί για Τσέλσι αλλά και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.