Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το… σερί του ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Το… σερί του ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2016 21:44
Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-1 από την έδρα του Πανιώνιου, έκανε το 16x16 και ισοφάρισε το ρεκόρ της ομάδας του Σόλιντ από το 2005-06! Τσόρι (56'), Πάρντο (73’) και Ιντέγε (80’) τα γκολ, ισοφάρισε προσωρινά ο Ρισβάνης (63’).

Ο Πανιώνιος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τη νίκη (3-1) από τη Νέα Σμύρνη και έφτασαν τις 16 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τροντ Σόλιντ.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και προσπαθούσε από τα πρώτα λεπτά να διασπάσει την άμυνα του Πανιώνιου. Οι γηπεδούχοι είχαν στόχο να κλείσουν όλους τους χώρους και να χτυπήσουν στην κόντρα, πλάνο που απέδωσε καρπούς στο πρώτο μέρος. Η ομάδα του Σίλβα έκλεισε το ημίχρονο με 11 τελικές, όμως λίγες ήταν άξιες αναφοράς.

Στο 14’, μετά από σέντρα του Ντουρμάζ, ο Ιντέγε πετάχτηκε στην μικρή περιοχή, όμως παρότι ολομόναχος, δεν έκανε καλή προβολή, με αποτέλεσμα να χαθεί τεράστια ευκαιρία. Στο 38’ το σουτ του Φορτούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε πάνω από την εστία του Διούδη και ένα λεπτό μετά ο Έλληνας άσος εκτέλεσε κόρνερ, όμως η κεφαλιά του Κασάμι βρήκε στο δοκάρι του Πανιωνίου.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για το γκολ και το βρήκαν νωρίς (56’) με τον Τσόρι . Ιντέγε και Φορτούνης συνεργάστηκαν εξαιρετικά, ο τελευταίος έδωσε στον Τσόρι και αυτός με πλασέ μπροστά σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Ο Πανιώνιος δεν πτοήθηκε και στο 63’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Από εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, ο Ρισβάνης βγήκε αφύλαχτος στην καρδιά της περιοχής και με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Αμέσως ο Σίλβα έριξε στο ματς τον Πάρντο και ο Κολομβιανός τον δικαίωσε με την επιλογή του.

Στο 73’, μετά από σουτ του Φορτούνη που βρήκε στο δοκάρι, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Χατζηισαϊα και στη συνέχεια ο Πάρντο από κοντά σκόραρε για το 2-1. Ο Κολομβιανός δεν έμεινε εκεί, καθώς στο 80’ έβγαλε συρτή σέντρα για τον Ιντέγε, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δύο λεπτά νωρίτερα ο Πανιώνιος είχε καλή στιγμή για να ισοφαρίσει σε 2-2, όμως ο Ρομπέρτο βγήκε έγκαιρα και έδιωξε προ του Ανσαριφάρντ. Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2016, κάνοντας το 16x16 στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.