Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ποδαρικό με τριάρα για ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Ποδαρικό με τριάρα για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2016 17:00
Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στα Πηγάδια και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2016. Μπαρμπόσα (26’, 31’) και Τζεμπούρ (81’) τα γκολ, με δέκα από το 77’ οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Ράμος.

Όπως και στον πρώτο γύρο, η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τον Πλατανιά και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το νέο έτος.

Από το ξεκίνημα του ματς η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ έδειξε όρεξη να πιέσει ψηλά τους παίκτες του Πλατανιά, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους σε πολλά λάθη. Ωστόσο για περίπου 25 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καταφέρει να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Πλατανιά, κάνοντας αρκετά λάθη στην τελική πάσα.

Παρόλα αυτά, η «Ένωση» χρειάστηκε μόλις μια ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στο 26’, ο Αραβίδης έκλεψε την μπάλα κοντά στη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Βάργκας, εκείνος γύρισε στην περιοχή και ο Μπαρμπόσα έστειλε με τακουνάκι τη μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά μετά ο Πορτογάλος «χτύπησε» ξανά, «γράφοντας» το 2-0! Ο Βάργκας έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Αραβίδη, αυτός έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Μπαρμπόσα και ο Πορτογάλος δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του.

Με το σκορ στο 2-0, η ΑΕΚ έδωσε χώρο στον Πλατανιά, ο οποίος είχε πρόβλημα στη δημιουργία και απείλησε μόλις μια φορά μέχρι το ημίχρονο. Στο 40’, ο Μιλούνοβιτς επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Ανέστης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Παράσχος έριξε στο ματς τους Ράμος και Γουνδουλάκη, ωστόσο ο Πλατανιάς απείλησε μόλις δύο φορές την εστία της ΑΕΚ. Στο 61’ το γυριστό σουτ του Κουλιμπαλί μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ ενώ στο 65’ η κεφαλιά του Αφρικανού ήταν άστοχη.

Στη συνέχεια ο Πογιέτ γύρισε το σύστημα σε 3-5-2, ρίχνοντας στο ματς τους Τζεμπούρ και Λαμπρόπουλο αντί των Μπαρμπόσα και Βάργκας. Στο 73’ ο Σωτηρίου απόκρουσε το σουτ του Γιόχανσον και στη συνέχεια της φάσης ο Τζεμπούρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το γκολ ως οφσάιντ.

Τρία λεπτά μετά ο Πλατανιάς έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ράμος με δεύτερη κίτρινη και στο 81’ η ΑΕΚ «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Γκάλο έβγαλε τη σέντρα και ο Τζεμπούρ με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.