Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Μπεντέκε

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Μπεντέκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2015 00:51
Με τον Μπεντέκε να δίνει ξανά τη λύση, η Λίβερπουλ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σάντερλαντ και μείωσε στο -5 τη διαφορά της από την τετράδα.

Μετά το γκολ κόντρα στην Λέστερ για τη «Boxing Day», ο Μπεντέκε οδήγησε τη Λίβερπουλ σε νέα νίκη με 1-0 κόντρα στην Σάντερλαντ.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι στο 25’ με σουτ του Φιρμίνο έξω από την περιοχή, ενώ στο 36’ ο Μανόνε πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση με τα ακροδάχτυλα σε σουτ του Βραζιλιάνου. Η Σάντερλαντ κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος, ωστόσο η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα στο 46’ με σουτ του Μπεντέκε μέσα από την περιοχή.

Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι… κάθισαν και η Σάντερλαντ προσπάθησε να απαντήσει, δίχως όμως αποτέλεσμα. Οι «μαυρόγατες» δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα της Λίβερπουλ, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι «κόκκινοι» έφτασαν τους 30 βαθμούς και βρίσκονται στο -5 από την 4η Τότεναμ. Στον αντίποδα, η Σάντερλαντ γνώρισε 5η σερί ήττα και αποχαιρετά το 2015 στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος όντας στο -7 από τις ασφαλές θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.