Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Πογιέτ: «Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2015 02:34
Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε ένα μίνι απολογισμό της παρουσίας του στην ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ στη Nova:

Τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας στον πρώτο γύρο: «Το συν είναι ότι έχουμε κάνει ένα σερί νικών το τελευταίο διάστημα και αυτό με χαροποιεί αρκετά. Το αρνητικό είναι πολύ εύκολο να το βρω, είναι η απόσταση που έχουμε από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ δύσκολο να την μειώσουμε».

Η καλύτερη ομάδα στον πρώτο γύρο: «Αδιαμφισβήτητα πιστεύω ότι όταν βλέπουμε στο τέλος του πρώτου γύρου τον βαθμολογικό πίνακα, δεν λέει ψέματα. Οπότε είναι ο Ολυμπιακός».

Τι θα ήθελε να αλλάξει: «Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω και θα ήθελα να δω είναι στους αγώνες που θα έχουμε με τις ομάδες που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε και φυσικά αν μπορούμε να τους κερδίσουμε».

Ο MVP του πρωταθλήματος: «Είναι δύσκολο να επιλέξω κάποιον γιατί δεν έχω δει όλους τους αντιπάλους. Μπορώ να σας πω την άποψή μου στο τέλος του πρωταθλήματος».

Ποιο γκολ και ποια στιγμή κρατάει: «Η χειρότερη στιγμή ήταν το γκολ που δεχθήκαμε από τον Αστέρα στα τελευταία λεπτά. Όσον αφορά το γκολ, αυτό που θα θυμάμαι για καιρό είναι το δεύτερο γκολ του Ντιέγκο Μπουονανότε κόντρα στη Λάρισα, στο οποίο έδειξε την απόλυτη ποιότητα που έχει αυτός ο παίκτης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.