Στραματσιόνι: «Έχουμε σημειώσει πρόοδο»

Στραματσιόνι: «Έχουμε σημειώσει πρόοδο»Ο Αντρέα Στραματσιόνι έκανε λόγο ότι ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιάσει πρόοδο, ωστόσο πρόσθεσε πως οι «πράσινοι» έχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουν ενόψει της συνέχειας. «Εκπληκτικό συναίσθημα να βλέπεις τη Λεωφόρο γεμάτη», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού στη Nova:


Την μέχρι τώρα παρουσία του: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω σεβασμού στον προηγούμενο προπονητή. Θα μιλήσω για αυτά που ήμουν εγώ εδώ. Θεωρώ ότι έχουμε παρουσιάσει πρόοδο. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο».

Για την βαθμολογία: «Δεν αντιμετώπισα όλες τις ομάδες. Ασφαλώς η βαθμολογία δείχνει κάποια πράγματα. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχω άποψη, γιατί δεν τον έχω αντιμετωπίσει. Δεν έχω αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες».

Για τον καλύτερο παίκτη του πρώτου γύρου: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να απαντήσω βάσει όσων ακούω ή όσων μου λένε, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω».

Για την κορυφαία του στιγμή μέχρι τώρα: «Είναι η στιγμή που είδα τη Λεωφόρο γεμάτη. Δυστυχώς ήμουν άτυχος και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έγινε, αλλά ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα όταν είδα τη Λεωφόρο γεμάτη».

Για το μέλλον: «Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το μακρινό μέλλον. Το μέλλον είναι τώρα και πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω στην καθημερινή δουλειά».
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: