Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χίντινκ: «Τα προβλήματα στην Τσέλσι δεν μπορούν να λυθούν αμέσως»

Χίντινκ: «Τα προβλήματα στην Τσέλσι δεν μπορούν να λυθούν αμέσως»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2015 17:50
Χαρούμενος που επέστρεψε στην Τσέλσι δήλωσε ο Γκους Χίντινκ, ο οποίος, όμως, τόνισε πως ο ερχομός του στον σύλλογο δεν σημαίνει ότι θα λύσει αυτόματα όλα τα προβλήματα.

Ο Γκους Χίντινκ ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην Τσέλσι μέχρι το φινάλε της σεζόν, έχοντας στόχο να οδηγήσει ξανά την ομάδα στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος.

Ο Ολλανδός τεχνικός, που θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της «Boxing Day» με την Γουότφορντ, επέστρεψε στην ομάδα μετά την πρώτη του θητεία το 2009 και τόνισε πως δεν έχει κάποιο μαγικό ραβδάκι το οποίο θα λύσει αμέσως όλα τα προβλήματα:

«Δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή, γιατί αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά από το ξεκίνημα της σεζόν. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν συνάντησα μια ανάλογη περίσταση και προσπάθησα να βοηθήσω, όπως μου ζητήθηκε. Το ότι βρίσκομαι εδώ, δεν σημαίνει ότι έχουν ήδη λυθεί τα προβλήματα… Αγαπάω πολύ αυτόν τον σύλλογο και το να δουλεύεις με τους παίκτες είναι πάντα ευχαρίστηση» δήλωσε ο Χίντινκ και πρόσθεσε:

«Μερικές φορές, μετά από κατάκτηση πρωταθλήματος, οι ομάδες μπορεί να δείξουν σημάδια χαλάρωσης στο ξεκίνημα. Όμως, αυτό που έχει γίνει, με την ομάδα να βρίσκεται κοντά στη ζώνη υποβιβασμού, είναι κάτι τρομακτικό για όλους στον σύλλογο. Είπα στους παίκτες να κοιτάξουν στον καθρέπτη και να σκεφτούν τι μπορεί να γίνει ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Σ’ αυτό έδωσα έμφαση. Πρέπει να έχεις μεγάλη επιθυμία για να παίξεις ποδόσφαιρο. Εάν δεν έχεις, τότε χτύπα μου την πόρτα και θα μιλήσουμε γι’ αυτό…», πρόσθεσε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κακή σεζόν του Αζάρ:

«Έκανε μια εκπληκτική σεζόν πέρσι και είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια μικρή οπισθοδρόμηση . Είναι ο αρχηγός της Εθνικής Βελγίου και μπορεί να γίνει ο παίκτης-«κλειδί» της ομάδας όταν επιστρέψει στη φόρμα του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.