Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2015 21:41
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και έκλεισε με το χειρότερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Το γκολ του Ροτζέριο (26’) χάρισε στους γηπεδούχους μια μεγάλη νίκη-«ανάσα» στη μάχη για την παραμονή και άφησε τους «πράσινους» στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Ένας εκτός τόπου και χρόνου Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, που πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα! Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση, ενώ «κακός» ήταν και ο Στραματσιόνι, ο οποίος δεν αντέδρασε εγκαίρως, κάνοντας δύο αλλαγές στο 87’!

Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Νίκο Καλτσά και ο Έλληνας άσος έχασε μεγάλη ευκαιρία με κοντινή προβολή στο 8ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Αθανασιάδη. Ο Παναθηναϊκός είχε «φλύαρη» υπεροχή και το πλήρωσε στο 26’, μένοντας πίσω στο σκορ. Ο Χασομέρης έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Ντιγκινί έστρωσε στον αμαρκάριστο Ροτζέριο και αυτός με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Το γκολ αιφνιδίασε πλήρως τους «πράσινους» και το μόνο που κατάφεραν μέχρι το ημίχρονο ήταν το δοκάρι του Καρέλη στο 41ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία του Καλτσά με τον Βέμερ, ο Γερμανός έβγαλε τη σέντρα για τον Καρέλη, όμως αυτός από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) ο Καρέλης σπατάλησε ακόμα μια ευκαιρία, καθώς δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ζέκα. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει και μάλιστα κινδύνεψε με ένα δεύτερο γκολ.

Στο 58’ ο Κουτρουμπής έκανε σωτήριο τάκλιν σε σουτ του Μπαικαρά, ενώ στο 65’ ο Στιλ μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Μεχία. Πέντε λεπτά μετά, έπειτα από σέντρα του Παπαγεωργίου, ο Σάντσες προσπάθησε να απομακρύνει, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του!

Στο 74’ ο Πανθρακικός είχε ακόμα μια καλή στιγμή με σουτ του Ντιγκινί (η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ), όμως ο Στιλ απόκρουσε σωτήρια. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μάλιστα στο 85’ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω δεύτερης κίτρινης του Κουτρουμπή για τράβηγμα στον Χαβίτο. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Ελευθερόπουλου πήρε τεράστια βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για τη σωτηρία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.