Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποφασίζει για Τσέλσι ο Χίντινκ

Αποφασίζει για Τσέλσι ο Χίντινκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2015 19:30
Ο Γκους Χίντινκ συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Τσέλσι για το ενδεχόμενο να αναλάβει τους «μπλε» μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο εξήγησε ότι χρειάζεται αρκετά καλή πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στην ομάδα, πριν πάρει την τελική απόφασή του.

Ο Γκους Χίντινκ είναι το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι μέχρι το φινάλε της σεζόν, ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός εξέφρασε τους ενδοιασμούς του αναφορικά με το κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο…

Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Τσέλσι και όπως αποκάλυψε στην ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», θα ανακοινώσει την απόφαση του αφού πρώτα πληροφορηθεί πλήρως για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα:

«Η Τσέλσι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Θέλω να συγκεντρώσω όλες τις δυνατές πληροφορίες που μπορώ πριν πάρω απόφαση. Κατόπιν, θα αποφασίσω εάν πρέπει να παραμείνω στο Λονδίνο περαιτέρω. Μπορεί να πάρει ώρες ή μέρες…», δήλωσε ο 69χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χίντινκ είχε βρεθεί στον πάγκο της Τσέλσι το 2009 αναλαμβάνοντας και τότε ρόλο προσωρινού μέχρι το φινάλε της σεζόν. Μάλιστα, ο Ολλανδός κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας ενώ οδήγησε τους «μπλε» μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.