Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Η Σπέτσια απέκλεισε τη Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο»!

Κύπελλο Ιταλίας: Η Σπέτσια απέκλεισε τη Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2015 18:32
Θρίαμβος για Σπέτσια στο «Ολίμπικο», καθώς η ομάδα της Σέριε Β κράτησε στο 0-0 την Ρόμα για 120 λεπτά αγώνα και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου στα πέναλτι (4-2), αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τους «τζιαλορόσι».

Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο Κύπελλο Ιταλίας, αφού μια ημέρα μετά την πρόκριση της Αλεσάντρια εις βάρος της Τζένοα, η Σπέτσια άφησε εκτός θεσμού την Ρόμα, την οποία απέκλεισε μέσα στο «σπίτι» της!

Οι «τζιαλορόσι» προέρχονταν από έξι σερί επίσημα παιχνίδι χωρίς νίκη και ο πρόωρος αποκλεισμός τους από το Κύπελλο φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Ρούντι Γκαρσία. Οι γηπεδούχοι, που είχαν στον πάγκο τον Κώστα Μανωλά, δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα για 120 λεπτά αγώνα κόντρα στην Σπέτσια (11η στη Σέριε Β!) και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, οι Βόσνιοι, Πιάνιτς και Τζέκο έχασαν τα δύο πρώτα πέναλτι και η Σπέτσια κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 4-2, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Οι «μικροί αετοί» προκρίθηκαν για 3η φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά του θεσμού και πρώτη μετά το… 1940-41! Αντίπαλος τους θα είναι η άλλη έκπληξη του θεσμού, Αλεσάντρια (ομάδα 3ης κατηγορίας), η οποία απέκλεισε την Τρίτη (15/12) την Τζένοα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.