Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Αντίο» με βαριά ήττα για Αστέρα

Γιουρόπα Λιγκ: «Αντίο» με βαριά ήττα για Αστέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2015 23:57
Ο Αστέρας ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την Σάλκε στην Τρίπολη και ολοκλήρωσε με άσχημο τρόπο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τσούπο Μοτίνγκ (37’, 78’), Ντι Σάντο (28’) και Μέγερ (86’) τα γκολ για τους Γερμανούς, που τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Με βαριά ήττα αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ ο Αστέρας Τρίπολης. Οι αδιάφοροι βαθμολογικά Αρκάδες ηττήθηκαν με 4-0 από την Σάλκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και γνώρισαν την πιο βαριά εντός έδρας ήττα τους στην Ευρώπη.

Χωρίς να πιάσουν υψηλή απόδοση, οι «βασιλικοί μπλε» είχαν την πλήρη υπεροχή του αγώνα και έψαχναν το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Στο 26' και το 27' ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε τα σουτ των Ντι Σάντο και Γκάις, όμως στο 29' ο πρώτος «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σαϊκαρά.

Ο Αστέρας είχε δύο καλές στιγμές για ένα γκολ, όμως τα σουτ των Τσοκάνη (18’) και Λούι (32’) πέρασαν πάνω από την εστία του Φάρμαν. Η Σάλκε είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 37’ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Τσούπο-Μοτίνγκ, ο οποίος νίκησε με πλασέ τον Θεοδωρόπουλο, «γράφοντας» το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Λανθαρότε απείλησε για να μειώσει στο σκορ, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας «χτυπήθηκε» από τους τραυματισμούς, με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει τους Γκοϊάν και Ιγκλέσιας να αποχωρούν με ενοχλήσεις. Η Σάλκε συνέχισε να έχει τον έλεγχο και έφτασε σε ακόμα δύο τέρματα. Στο 76’ ο Τσούπο-Μοτίνγκ άδειασε τον Ζησόπουλο και με σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 3-0, ενώ στο 86’ ο Μέγερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Αστέρας είχε καλή στιγμή για να πετύχει το γκολ της τιμής, όμως το σουτ του Φερνάντες έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι. Το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου τερμάτισαν στην 3η θέση του ομίλου, πάνω από τον ΑΠΟΕΛ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.