Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Πρωταθλητής στα πλέι-οφ, διοργάνωση 14 ομάδων και περιορισμοί στους δανεικούς»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Πρωταθλητής στα πλέι-οφ, διοργάνωση 14 ομάδων και περιορισμοί στους δανεικούς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2015 21:37
Πρόταση για ανάδειξη πρωταθλητή μέσω πλέι-οφ, πρωτάθλημα με 14 ομάδες, περιορισμό στον αριθμό των δανεικών κ.α κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την αναβάθμιση της Σούπερ Λιγκ.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη συνεδρίαση της Επιτροπής για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να καταθέτει πρόταση 21 σελίδων για την βελτίωση του.

Μεταξύ άλλων, οι «πράσινοι» προτείνουν ανάδειξη πρωταθλητή μέσω των πλει-οφ, περιορισμό των δανεικών, περιορισμό στα ρόστερ και πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

Μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό προτείνουν:


*Πρωτάθλημα 14 ομάδων

*Play offs με τη συμμετοχή των ομάδων 1-6 που θα κρίνει πρωταθλητή και ευρωπαϊκά εισιτήρια καθώς και play off για την μια ομάδα που θα υποβιβάζεται ανάμεσα στον 12 και τον 13 της κατάταξης.

*Η ομάδα που τερμάτισε τελευταία στην κανονική περίοδο (14η) υποβιβάζεται αυτόματα.

*Οι ομάδες που τερμάτισαν στην 12η και 13η θέση θα παίξουν μεταξύ τους αγώνες μπαράζ παραμονής. Ο νικητής των δύο αναμετρήσεων παραμένει στην SL ενώ ο ηττημένος υποβιβάζεται στην FL.

*Από την FL θα προβιβάζονται στο τέλος της περιόδου 2 ομάδες.

*Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει το μέγιστο 6 δανεικούς ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα της Super League δεν μπορεί να δηλώσει πάνω από 2 δανεικούς ποδοσφαιριστές από την ίδια ομάδα. Μια ομάδα της Super League δεν μπορεί να δανείσει ποδοσφαιριστές σε πάνω από 2 ομάδες της Super League.

Αναλυτικά εδώ όλες οι προτάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.