Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Εξάρα πρόκρισης για ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Εξάρα πρόκρισης για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2015 19:30
Με πρωταγωνιστές τους Σάμπο (χατ-τρικ) και Ζάιρο (ένα γκολ, τρεις ασίστ), ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 6-2 στα Χανιά την ομώνυμη ομάδα και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στα Χανιά! Ο «δικέφαλος του Βορρά» διέλυσε με 6-2 την τοπική ομάδα στα Περιβόλια και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε άσχημα το ματς, αφού τα Χανιά πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με ωραίο τελείωμα του Σταματή. Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε, πήρε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έφερε… τούμπα το ματς σε διάστημα τριών λεπτών. Στο 20’ ο Ζάιρο ισοφάρισε σε 1-1 με διπλή προσπάθεια και τρία λεπτά μετά έβγαλε ασίστ στον Σάμπο, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά για το 2-1 των φιλοξενούμενων.

Οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά στο 41’, με τον Σάμπο να «γράφει» το 3-1 με ωραίο σουτ στην κίνηση. Τρία λεπτά μετά ο Μπριλάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας τα Χανιά με δέκα παίκτες.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων και ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Στο 61’ ο Μυστακίδης «έγραψε» το 4-1 μετά από ωραία κκάθετη στου Τσίμιροτ ενώ τρία λεπτά μετά ο Ζάιρο έκανε χατ-τρικ στις…. ασίστ, φτιάχνοντας το γκολ του Πέλκα.

Τσίμιροτ και Αντονις είχαν δοκάρι για να σκοράρουν, ενώ στο 80’ ο Λίτα μείωσε το σκορ σε 5-2 μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Όλσεν. Στο 84’ ο Μυστακίδης είχε δοκάρι, όμως ένα λεπτό μετά ο Σάμπο διαμόρφωσε το τελικό 6-2, πετυχαίνοντας το 3ο του γκολ στο ματς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.