Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένας περίπατος για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένας περίπατος για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2015 18:58
Οι «MSN» της Μπαρτσελόνα είχαν πάλι κέφια και οι «μπλαουγκράνα» πήραν εμφατική εντός έδρας νίκη με 4-0 απέναντι στην Σοσιεδάδ, φτάνοντας τις 6 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σοσιεδάδ. Μετά την τεσσάρα στη Ρεάλ και την εξάρα στη Ρόμα, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κέρδισε με 4-0 τους Βάσκους στο «Καμπ Νου» και ξέφυγε προσωρινά με +7 από την 2η Ατλέτικο αλλά και στο +9 από την 3η Ρεάλ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 13’ «άγγιξαν» το γκολ έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Ινιέστα. Το πρέσινγκ της Σοσιεδάδ δεν έβαλε πολλά προβλήματα στους Καταλανούς, οι οποίοι στο 22’ άνοιξαν το σκορ με τον Νεϊμάρ. Ο Άλβες έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Νεϊμάρ με δυνατό σουτ «έγραψε» το 1-0

Από το πόδι του Άλβες ξεκίνησε και το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα στο 41’. Ο Βραζιλιάνος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σουάρες με τρομερό γυριστό, ανέβασε τον δείκτη του σκορ, πετυχαίνοντας το γκολ του αγώνα.

Η υπεροχή των Καταλανών συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ στο 53’, μετά από ασίστ του Ματιέ. Η Σοσιεδάδ προσπάθησε να μειώσει, χωρίς αποτέλεσμα και στο φινάλε ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 4-0, μετά από ωραία συνεργασία του Νεϊμάρ με τον Σουάρες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.