Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρανιέρι: «Δεν έπρεπε να πάω στην Ελλάδα»

Ρανιέρι: «Δεν έπρεπε να πάω στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2015 16:29
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι χαρακτήρισε λανθασμένη την επιλογή να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας και τόνισε ότι στη Λέστερ απέδειξε πως δεν είναι τελειωμένος.

Συνέντευξή στην «Corriere della Sera» για την «τρελή» πορεία της Λέστερ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ έδωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε τις «αλεπούδες» το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παρότι στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Όλα αυτά λίγους μήνες μετά το εφιαλτικό πέρασμα του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, με τον Ρανιέρι να σχολιάζει: «Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας, όμως έκανα μόλις 14 προπονήσεις και με απέλυσαν μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και μόλις 4 αγώνες. Στη Λέστερ απέδειξα ότι δεν ήμουν τελειωμένος».

Όσον αφορά την πορεία της Λέστερ, ο Ρανιέρι κρατάει χαμηλά τον πήχη και έθεσε ως πρώτο στόχο τους 40 βαθμούς που θα εξασφαλίσουν την παραμονή της ομάδας: «Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να φτάσουμε στους 40 πόντους που θα μας εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Με το που θα το πετύχουμε αυτό μπορούμε να αλλάξουμε στόχο και να σκοπεύσουμε πιο ψηλά».

Κληθείς να σχολιάσει τη διαφορά μεταξύ αγγλικού και ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Ρανιέρι είπε: «Τα λεφτά. Στην Αγγλία υπάρχουν περισσότερα χρήματα απ'ότι στην Ιταλία. Τα χρήματα φέρνουν τους καλύτερους παίκτες και άλλα χρήματα. Επιπλέον, οταν εδώ μιλούν για σχέδιο ξέρουν τι λένε, εμείς στην Ιταλία απολύουμε τους προπονητές. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ όμορφο ενώ στην Ιταλία υπάρχει περισσότερο τακτική».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.