Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έμπλεξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Έμπλεξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2015 00:48
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με την Αιντχόβεν στο «Όλντ Τράφορντ» και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ! Αποδοκιμασίες από τον κόσμο στο φινάλε.

Την ευκαιρία να «σφραγίσει» την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ πέταξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» «κόλλησαν» στο 0-0 με την Αιντχόβεν στο «Όλντ Τράφορντ» και κινδυνεύουν να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκε σημαντικά από την Αιντχόβεν και απείλησε με Λίνγκαρντ (22’), Σνάιντερλιν (31’) και Μαρσιάλ (37’) για να σκοράρει. Ίδια εικόνα στην επανάληψη, με τον Λίνγκαρντ να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 73’ για να ανοίξει το σκορ.

Το αμυντικό πλάνο του Κοκού λειτούργησε, η Αιντχόβεν κράτησε το 0-0 και με νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στην Ολλανδία, θα «σφραγίσει» την πρόκριση, αφήνοντας στην 3η θέση τον ηττημένο του αγώνα στο Βόλφσμπουργκ ή την Μάντσεστερ σε περίπτωσης ισοπαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 7ο λεπτό του αγώνα οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ άναψαν τα κινητά τους ως ένδειξη τιμής για το θρυλικό Τζόρτζ Μπέστ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια!

Η βαθμολογία


1. Βόλφσμπουργκ 9 (6-4)
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8 (5-4)
3. Αιντχόφεν 7 (6-6)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (4-7)

Τελευταία αγωνιστική (8/12): Βόλφσμπουργκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αιντχόφεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.