Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στηρίζει Μπενίτεθ ο Πέρεθ

Στηρίζει Μπενίτεθ ο Πέρεθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2015 21:00
Ψήφο εμπιστοσύνης στον Ράφα Μπενίτεθ έδωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ μετά την ταπεινωτική εντός έδρας ήττα της Ρεάλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Στον πάγκο της Ρεάλ μένει οριστικά ο Ράφα Μπενίτεθ. Το μεσημέρι ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, βάζοντας… φωτιά στα σενάρια αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον νυν προπονητής τη ομάδας:

«Είναι στιγμή να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο προπονητής έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Βρίσκεται λίγο διάστημα εδώ και έχουμε χάσει μόνο ένα αγώνα. Κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, όμως δεν μας λείπει η μαχητικότητα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν», δήλωσε ο Πέρεθ.

Για τα σενάρια που θέλουν τον Ρονάλντο και άλλους παίκτες να έχουν άσχημες σχέσεις με τον Μπενίτεθ, σχολίασε: «Πρέπει να αφήσουμε τον Ράφα να κάνει τη δουλειά του. Δεν είναι αλήθεια ότι έχει άσχημες σχέσεις με τους παίκτες ή με μένα. Οι παίκτες και η διοίκηση τον στηρίζουν. Ο Κριστιάνο είναι ωραίος τύπος, δεν έχει πει τίποτα κακό για κανέναν. Όλα αυτά βγαίνουν για να κάνουν κακό στην ομάδα».

Για την πορεία της ομάδας και τις αποδοκιμασίες του κόσμου, ανέφερε: «Έχουμε μια σπουδαία ομάδα που είναι ικανή να φέρει πολλές χαρές στον κόσμο, όπως του αξίζει. Ζητώ απ’ τους οπαδούς μας να στηρίξουν την ομάδα. Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά χρειαζόμαστε τώρα τη βοήθειά τους».

Για την κριτική που δέχεται: «Πιστεύω ότι υπάρχει καμπάνια εναντίον μου. Όλοι το γνωρίζουμε. Αρκετοί άνθρωποι θέλουν να βλάψουν την εικόνα της Ρεάλ. Έχω αρκετά παραδείγματα… Το 'Φλορεντίνο παραιτήσου' πάντα αρχίζει από τα ίδια άτομα. Είμαι ενοχλημένος από αυτή την κριτική και κυρίως από τα ψέματα. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για εκλογές»

Για το μέλλον του Κριστιάνο: «Ποτέ δεν είχα δείπνο με κανέναν για να πουλήσω τον Ρονάλντο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που προσπαθούν να μας αποσταθεροποιήσουν. Δεν είδα να γίνεται ο ίδιος ντόρος όταν η Μπαρτσελόνα έχασε από Αθλέτικ και Θέλτα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.