Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2015 21:45
Με γκολ των Γιόχανσον (18') και Μπουονανότε (61' πεν.), η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ΑΕΚ πανηγύρισε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Έστω και αν αγχώθηκε, η «Ένωση» πέρασε με 2-1 από την έδρα του Πανθρακικού και διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η «Ένωση» ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές και στο 18’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Γιόχανσον. Μετά από σέντρα του Μπαρμπόσα, ο Σουηδός χαφ έπιασε την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-0.

Ωστόσο μετά το γκολ, η ΑΕΚ οπισθοχώρησε και ο Πανθρακικός είχε δύο καλές στιγμές με τον Μπαικαρά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 23’ ο άσος των γηπεδούχων υποχρέωσε τον Μπαρόχα σε απόκρουση και εφτά λεπτά μετά ο γκολκίπερ της ΑΕΚ μπλόκαρε την προβολή του Τούρκου.

Η ΑΕΚ παρουσίαζε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, ωστόσο ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί. Η πίεση των γηπεδούχων στο ξεκίνημα της επανάληψης δεν απέδωσε καρπούς και στο 59’ η «Ένωση» έδειχνε να «κλειδώσει» το ματς. Μετά από μακρινή μπαλιά του Αραβίδη και ωραία πάσα του Μπουονανότε, ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι από τον Πασχαλάκη και ο Μπουονανότε «έγραψε» το 2-0.

Ο Πανθρακικός, όμως, κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς, μειώνοντας στο 68’ με σουτ του Μάρτινς (η μπάλα κόντραρε στον Άρθο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα). Ο Πογιέτ αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα σε 3-5-2 και η ΑΕΚ κράτησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το φινάλε, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.