Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2015 17:06
Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας απώλεια για τον ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη από τις 25 Οκτωβρίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απίστευτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο φινάλε.

Ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και γνώρισε τρίτη σερί βαθμολογική απώλεια.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν απογοητευτικός στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να ακούσει τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την υπεροχή στο πρώτο 20λεπτό, ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες, με εξαίρεση τη φάση του 7ου λεπτού, όπου ο Μπερμπάτοφ επιχείρησε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Μάκος τον σταμάτησε.

Ο Παναιτωλικός ανέβασε ρυθμό και στο 38’ πήγε να πετύχει ένα απίστευτο γκολ, αφού μετά από δυνατή απομάκρυνση του Μύγα από την περιοχή του, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα του Γλύκου, ο οποίος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ!

Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο πρόβλημα στη ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος ο Τούντορ αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον Πέλκα αντί του Αθανασιάδη. Η πρώτη φάση όμως ήρθε στο 58’ για τον Παναιτωλικό. Ο Βιγιαφάνες έφυγε στην αντεπίθεση αλλά γλίστρησε έχοντας μπροστά του μόνο τον Κίτσιου. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Πέλκα, εντός περιοχής, κόντραρε πάνω στον Μύγα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, απείλησαν ξανά στο 78’ με νέο σουτ του Πέλκα και στο 80’ σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Μετά από κάθετη του Μακ, ο Μπερμπάτοφ βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο 87’ ο Βούλγαρος επιθετικός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε με γροθιές και στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός «άγγιξε» το γκολ της νίκης. Ο Πάουλο βγήκε μόνος απέναντι στον Γλύκο αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει, χάνοντας τεράστια ευκαιρία! Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο ΠΑΟΚ μετράει πλέον 9 χαμένους βαθμούς σε έξι ματς στην έδρα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.