Οι φωτογραφίες της ντροπής στη Λεωφόρο

Οι φωτογραφίες της ντροπής στη ΛεωφόροΔείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρο πριν και μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη Λεωφόρο μετά την ανακοίνωση της οριστικής διακοπής του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν οι πρώτες συγκρούσεις οπαδών με δυνάμεις της αστυνομίας, ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή… Οι φωτοβολίδες που έπεσαν σε παίκτες του Ολυμπιακού από την κερκίδα προκάλεσαν την διακοπή του ντέρμπι.

Μετά την ανακοίνωση της διακοπής, οπαδοί του τριφυλλιού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και τα πράγματα ξέφυγαν…. Ακολούθησαν πολεμικές σκηνές, με τους κουκουλοφόρους να πετούν ότι έβρισκαν μπροστά του και την αστυνομία να προχωράει σε συλλήψεις.

Δείτε τις εικόνες:


Οι φωτογραφίες της ντροπής στη ΛεωφόροΟι φωτογραφίες της ντροπής στη ΛεωφόροΟι φωτογραφίες της ντροπής στη ΛεωφόροΟι φωτογραφίες της ντροπής στη ΛεωφόροΟι φωτογραφίες της ντροπής στη ΛεωφόροΟι φωτογραφίες της ντροπής στη ΛεωφόροΟι φωτογραφίες της ντροπής στη ΛεωφόροΟι φωτογραφίες της ντροπής στη ΛεωφόροΟι φωτογραφίες της ντροπής στη Λεωφόρο
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: