Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Τσόρι αλλά με Σιόβα στη Λεωφόρο

Χωρίς Τσόρι αλλά με Σιόβα στη Λεωφόρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2015 15:52
Εκτός αποστολής για το ντέρμπι των «αιωνίων» έμεινε ο Τσόρι Ντομίνγκες, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς του Μάρκο Σίλβα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Όπως αναμενόταν, ο Τσόρι Ντομίνγκες έμεινε εκτός αποστολής, αφού δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα. Ο Αργεντινός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμά και ουσιαστικά ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Δημήτρης Σιόβας. Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις, ωστόσο μπήκε στην αποστολή και πιθανότατα θα αγωνιστεί.

Από την άλλη, ο Μποτία έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Μπουχαλάκης προπονήθηκε συντηρητικά ενώ ο Πουλίδο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιελάμβανε δίτερμα και δουλειά πάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, επίσης, έδωσε έμφαση στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.