Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέργκ: «Έχω καλό προαίσθημα για το ντέρμπι»

Μπέργκ: «Έχω καλό προαίσθημα για το ντέρμπι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2015 22:32
Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων» εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μάρκους Μπεργκ.

Λίγες ημέρες πριν από τη μονομαχία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ο Μάρκους Μπεργκ παρέλαβε το βραβείο του MVP της 11ης αγωνιστικής και δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη των «πρασίνων» στο ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: "Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι στο Περιστέρι και ήταν σημαντικό που καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί ήμασταν χωρίς τον πρώτο προπονητή. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όμως τώρα κοιτάμε μπροστά στα επόμενα παιχνίδια με τον νέο προπονητή και ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Για το βραβείο του: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και σημαίνει πολλά. Όπως λέω πάντα, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όμως είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα με το γκολ που πέτυχα και την ασίστ".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Ήταν δύο καλές εβδομάδες αυτές που πέρασαν, έχω καλό προαίσθημα και τώρα ήρθε η ώρα να κερδίσουμε το Σάββατο στο σπίτι μας στο μεγάλο ντέρμπι. Έχω καλό προαίσθημα".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.