Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δεν συμβαδίζει με την κοινή λογική ο ορισμός Παππά»

«Δεν συμβαδίζει με την κοινή λογική ο ορισμός Παππά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2015 20:42
Ο ορισμός του Παππά από την ΚΕΔ για το ντέρμπι της Λεωφόρου προκάλεσε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναρωτείται πως θεωρείται κατάλληλος για να σφυρίξει ένα τέτοιο ματς, όταν η ίδια η ΕΠΟ τον αντικατέστησε στον πίνακα των διεθνών.

Ο Ανδρέας Παππάς ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο ορισμός του Παππά προκάλεσε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναρωτείται πως ένας μη διεθνής διαιτητής καλείται να σφυρίξει το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικά, έλεγαν στον Παναθηναϊκό:

«Στην ΚΕΔ διέρρεαν, πριν απαντήσουν επίσημα στο αίτημα μας για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι, ότι δεν μπορούν να ζητήσουν από άλλη ομοσπονδία διαιτητή όταν έχουν επτά διεθνείς. Ω του θαύματος όρισαν διαιτητή του ντέρμπι τον Παππά, έναν εξ όσων η ίδια η ΕΠΟ αντικατέστησε στον πίνακα των διεθνών κρίνοντας προφανώς ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Αντίθετα φαίνεται ότι είναι κατάλληλος για να διευθύνει το κατά τεκμήριο μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα πώς ακριβώς συμβαδίζουν με την κοινή λογική όλα αυτά, μόνο οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ μπορούν να εξηγήσουν.

Όσο για τον Παππά πρόσφατες είναι οι μνήμες του αγώνα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, όταν καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ εναντίον μας απ’ όπου προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, όταν καταλόγισε 5 φάουλ υπέρ μας και 16 εναντίον μας και μαζί «φόρτωσε» με πέντε κίτρινες κάρτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όχι ότι ξεχνάει κανείς τη διαιτησία του στον αγώνα με την Ξάνθη στο Κύπελλο πέρυσι ή τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ το 2011 που ακόμα… παίζεται. Αυτόν το διαιτητή επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι του Σαββάτου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.