Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Σφράγισε» την πρόκριση η Ουκρανία

«Σφράγισε» την πρόκριση η Ουκρανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2015 00:23
Η Ουκρανία άντεξε την πίεση της Σλοβενίας και με το ισόπαλο 1-1 στο Μάριμπορ, εξασφάλισε την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2016.

Την πρόκριση στα τελικά του Euro για δεύτερη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Ουκρανία. Η ομάδα του Μίχαλ Φομένκο ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σλοβενία στο Μάριμπορ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα τελικά της Γαλλίας χάρη και στο 2-0 του πρώτου αγώνα στο Λβιβ.

Η Ουκρανία απείλησε πρώτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονπλιάνκα στο 2ο λεπτό, όμως στο 10’ η Σλοβενία πήρε το προβάδισμα στο σκορ με κοντινή κεφαλιά του Σέζαρ. Οι γηπεδούχοι ήθελαν ακόμα ένα γκολ για να πάνε το ματς στην παράταση, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, η Ουκρανία είχε σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Χαντάνοβιτς με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Η Σλοβενία ανέβασε την πίεση της στο τελευταίο τέταρτο και στο 75’ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Σέζαρ, ο οποίος δεν μπόρεσε με κοντινή κεφαλιά να νικήσει τον Πιατόφ.

Η Ουκρανία άντεξε την πίεση των γηπεδούχων και στις καθυστερήσεις «σφράγισε» την πρόκριση, με τον Γιαρμολένκο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.