Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Χέα: «Χαρούμενος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ντε Χέα: «Χαρούμενος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2015 15:40
Χαρούμενος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Νταβίντ Ντε Χέα, σχολιάζοντας το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Ρεάλ Μαδρίτης. «Ανατρίχιασα από την υποδοχή του κόσμου στο Όλντ Τράφορντ», τόνισε.

Η μεταγραφή του Ντε Χέα στην Ρεάλ χάλασε… κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά, ωστόσο ο Ισπανός γκολκίπερ δήλωσε ότι αγαπά ξανά τη ζωή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Μετά από αυτή την εξέλιξη ένιωσα ότι το καλύτερο ήταν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου. Δεν απογοητεύτηκα, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Πρέπει να κοιτάς μπροστά και είμαι πολύ χαρούμενος τώρα» δήλωσε στο ESPN ο Ντε Χέα και πρόσθεσε:

«Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε μια μεταγραφική περίοδο. Όλα μπορούν να αλλάξουν σ’ ένα λεπτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, δύσκολες καταστάσεις, όμως όλα αυτά σε βοηθούν να ωριμάσεις, να γίνεις πιο δυνατός», δήλωσε ο Ισπανός και σχολίασε το πρώτο του παιχνίδι μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής:

«Το πρώτο παιχνίδι, όταν επέστρεψα, ήταν εντυπωσιακό. Ο τρόπος που με υποδέχτηκαν στο Όλντ Τράφορντ με έκανε να ανατριχιάσω. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τι έγινε αυτή την ημέρα. Το εκτίμησα πραγματικά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.