Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απορρίφθηκε η υποψηφιότητα του Πλατινί για την προεδρία της FIFA

Απορρίφθηκε η υποψηφιότητα του Πλατινί για την προεδρία της FIFA

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2015 13:53
Η εκλογική επιτροπή της FIFA δεν έκανε δεκτή την υποψηφιότητα του Μισέλ Πλατινί και ως εκ τούτου ο νυν πρόεδρος της UEFA δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στις εκλογές της 26ης Φεβρουαρίου.

Το όνομα του Μισέλ Πλατινί δεν βρίσκεται στους πέντε υποψήφιους της FIFA για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου!

Ο Πλατινί έχει τιμωρηθεί από την επιτροπή δεοντολογίας της FIFA με αποκλεισμό 90 ημερών ύστερα από το σκάνδαλο με τις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ του Ζεπ Μπλάτερ και του νυν προέδρου της UEFA.

Γι’ αυτό η FIFA απέρριψε την υποψηφιότητα του Γάλλου προέδρου για τις εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, στις 26 Φεβρουαρίου. Το ίδιο συνέβη και με τον επικεφαλή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Λιβερίας, Μουσά Χασάν Μπίλιτι και πλέον οι δυο άντρες μπορούν να καταθέσουν ένσταση στο ανώτατο δικαστήριο (CAS).

Οι πέντε υποψήφιοι


Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι υποψήφιοι μειώθηκαν σε πέντε και πρόκειται για τους Τζάνι Ινφαντίνο (γενικός διευθυντής UEFA), Σεΐχ Σαλμάν μπιν Εμπραχίμ Αλ Χαλίφα (πρόεδρος Ασιατικής Συνομοσπονδίας), Τοκίο Σεξβάλε (πρώην υπουργός κυβέρνησης της Ν. Αφρικής και πρώην πολιτικός κρατούμενος), Πρίγκιπα Αλί Μπιν αλ Χουσεΐν (πρόεδρος ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ιορδανίας) και Ζερόμ Σαμπάν (πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας της FIFA).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.