Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Την «ξέρανε» στο 89’!

Σούπερ Λιγκ: Την «ξέρανε» στο 89’!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2015 21:33
Με γκολ του Παπαδόπουλου στο 89’ ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και υποχρέωσε την «Ένωση» στην πρώτη της εντός έδρας ήττα. Στοίχισε στην ομάδα του Πογιέτ η αποβολή του Βάργκας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στην εντός έδρας πρεμιέρα του Γκουστάβο Πογιέτ, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την προσπέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ρίχνοντας παράλληλα τον ΠΑΟΚ εκτός πεντάδας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο είχαν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Το ασφυκτικό πρέσινγκ του Αστέρα ανάγκαζε τους παίκτες της ΑΕΚ να υποπίπτουν σε αρκετά λάθη και η ομάδα του Πογιέτ απειλούσε μόνο με στημένα. Στο 16’, μετά από φάουλ του Μάνταλου, ο Λαμπρόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαντή με κεφαλιά, ενώ στο 33’ ο γκολκίπερ του Αστέρα απόκρουσε το φάουλ του Γκάλο.

Έξι λεπτά μετά ο Μπαντής με εντυπωσιακή απόκρουση είπε «όχι» στον Αραβίδη, ενώ ο Αστέρας απείλησε στο 45’ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σημειώθηκε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες, αφού ο Βάργκας χτύπησε εκτός φάσης τον Λανθαρότε και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η «Ένωση» ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο μέρος και στο 54’ απείλησε με σουτ του Αραβίδη, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαντής. Πέντε λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Αστέρα πραγματοποίησε νέα απόκρουση, διώχνοντας τη μπάλα σε φάουλ του Μάνταλου.

Οι αλλαγές του Βεργέτη (Δημούτσος, Φερνάντες) βοήθησαν την ανάπτυξη του Αστέρα, σε αντίθεση με τις αλλαγές του Πογιέτ (Κρισάντους, Μπουονανότε αντί των Μπαρμπόσα και Αραβίδη) που αποδείχθηκαν λανθασμένες κινήσεις. Οι παίκτες της ΑΕΚ άρχιζαν να κουράζονται και ο Αστέρας κέρδισε μέτρα, πιέζοντας για το γκολ.

Στο 74΄ο Κουκουλάκης ακύρωσε γκολ των φιλοξενούμενων για σπρώξιμο του Μπερτόλιο στον Γκάλο, ωστόσο στο 89’ ο Παπαδόπουλος έκανε την κοντινή προβολή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 υπέρ του Αστέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.