Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην αποστολή της ΑΕΚ, Τζεμπούρ, Μπακάκης και Μάνταλος

Στην αποστολή της ΑΕΚ, Τζεμπούρ, Μπακάκης και Μάνταλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2015 14:38
Εκπλήξεις στην αποστολή της ΑΕΚ, καθώς στους «εκλεκτούς» του Γκουστάβο Πογιέτ βρίσκονται οι Ραφίκ Τζεμπούρ, Μιχάλης Μπακάκης αλλά και ο Πέτρος Μάνταλος!

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (8/11) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συμπεριλήφθηκαν οι Ραφίκ Τζεμπούρ, Μιχάλης Μπακάκης και Πέτρος Μάνταλος.

Ο Αλγερινός επιθετικός επέστρεψε την προηγούμενη Τρίτη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και είναι ξανά διαθέσιμος μετά από 2,5 μήνες. Από την άλλη, ο Μπακάκης ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα εδώ και δύο εβδομάδες και επιστρέφει σε αποστολή μετά από περίπου 5,5 μήνες!

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μάνταλος, ο οποίος ανέτρεψε όλες τις ιατρικές προβλέψεις, μιας και η χρονική διάρκεια της απουσίας του υπολογίζονταν στις δύο εβδομάδες! Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως κανείς από τους τρεις, δεν θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα του αυριανού παιχνιδιού.

Εκτός έμεινε ο Ντίντακ Βιλά, που αποτελεί πλέον το μοναδικό πρόβλημα για τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε, Τζεμπούρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.