Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Άστον Βίλα ο Γκαρντ

Ανέλαβε την Άστον Βίλα ο Γκαρντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2015 19:10
Ο Ρεμί Γκαρντ είναι ο αντικαταστάτης του Τιμ Σέργουντ στον πάγκο της Άστον Βίλα. Ο Γάλλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και αναλαμβάνει το στόχο να γλιτώσει τους «χωριάτες» από τον υποβιβασμό.

Στην Πρέμιερ Λιγκ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Ρεμί Γκαρντ. Ο πρώην τεχνικός της Λυών, που το καλοκαίρι είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, ήρθε σε συμφωνία με την Άστον Βίλα και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τιμ Σέργουντ.

Ο 49χρονος Γάλλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και αναλαμβάνει το έργο να διατηρήσει την Άστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ. Υπενθυμίζεται ότι οι «χωριάτες» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς σε δέκα παιχνίδια.

Σε 117 παιχνίδια στον πάγκο της Λυών, ο Γκαρντ σημείωσε 60 νίκες, 26 ισοπαλίες και 31 ήττες, έχοντας ποσοστό επιτυχίας 51,28%. Σε τρία χρόνια στους «λιονέ» κατέκτησε ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Γαλλίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι γνωρίζει τα αγγλικά γήπεδα αφού την τριετία 1996-99 φόρεσε τη φανέλα της Άρσεναλ ως ποδοσφαιριστής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.