Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Ψαλίδισε» τη διαφορά η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: «Ψαλίδισε» τη διαφορά η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2015 19:04
Η Ντόρτμουντ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης και μείωσε στους -5 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Ανέβηκε τέταρτη η Γκλάντμπαχ, 4-1 την Χέρτα, νέα γκέλα για Σάλκε, 1-1 με Ίνγκολσταντ.

Τι και εάν ο Ομπαμεγιάνγκ δεν βρήκε ξανά δίχτυα; Η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-1 την Βέρντερ στη Βρέμη και δεν άφησε ανεκμετάλλευτη τη χθεσινή γκέλα της Μπάγερν, μειώνοντας το -5 τη διαφορά από την κορυφή.

Πρωταγωνιστής για τους Βεστφαλούς ήταν ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (9’, 72’), φτάνοντας τα εφτά τέρματα στο πρωτάθλημα. Η Βέρντερ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Ούτζα (32’), όμως ο Μχιταριάν ξαναέδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (44’), προτού μοιράσει την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Ρόις.

Νέα βαθμολογική απώλεια για την Σάλκε, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ίνγκολσταντ στο Γκελζενκίρχεν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39’ με τον Λέβελς, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 77’ με τον Σανέ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Με το βαθμό, η Σάλκε έφτασε τους 20 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση, με -2 από Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ. Η τελευταία πήρε μεγάλη νίκη με 4-1 στην έδρα της Χέρτα και συνεχίζει το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί, ανεβαίνοντας στην 4η θέση.

Εκπληκτικό παιχνίδι στη Βαυαρία, όπου Άουγκσμπουργκ και Μάιντς ήρθαν ισόπαλες 3-3. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι γύρισαν το 0-2 και προηγήθηκαν με 3-2, ωστόσο η Μάιντς έφυγε με το βαθμό χάρη στο 3ο γκολ του Μούτο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων! Τέλος, Κολωνία και Χόφενχάιμ έμειναν στο 0-0 στην έδρα της πρώτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.