Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Ωραίος τύπος ο Μουρίνιο, αν δεν είσαι διαιτητής...»

Κλοπ: «Ωραίος τύπος ο Μουρίνιο, αν δεν είσαι διαιτητής...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2015 14:14
Κανένα… προηγούμενο με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως ξεκαθάρισε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τον σεβασμό του για τη δουλειά του Ζοζέ Μουρίνιο εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ δεν είχε να πει να προσάψει κάτι στον Πορτογάλο τεχνικό, τον οποίο χαρακτήρισε ωραίο τύπο, εάν δεν είσαι διαιτητής ή δημοσιογράφος:

«Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά του. Εάν δεν είσαι διαιτητής ή δημοσιογράφος, τότε είναι ωραίος τύπος. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, είμαστε αρκετά εκδηλωτικοί, όμως είμαστε επαγγελματίες. Όλα είναι εντάξει μεταξύ μας. Όταν ήμουν την Γερμανία, μερικές φορές ανταλλάζαμε μηνύματα», δήλωσε ο Κλοπ, ο οποίος μετράει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα απέναντι στον Μουρίνιο.

Για το παιχνίδι των δύο ομάδων: «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Τώρα, είναι η μάχη του 9ου με τον 15ο της βαθμολογίας. Πρέπει να βελτιώσουμε την κατάσταση μας και να μην κοιτάμε τους άλλους. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, όμως είμαι στην προπονητική εδώ και 15 χρόνια και έχω ζήσει πολλά μεγάλα παιχνίδια. Σεβόμαστε την Τσέλσι αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και μόνο αυτό είναι στο μυαλό μου».

Για τους τραυματισμούς: «Ο Μπεντέκε προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος να επιστρέψει. Ο Στάριτζ δεν μπορεί να αγωνιστεί, ούτε ο Κόλο Τουρέ. Ο Φλάναγκαν χρειάζεται ακόμα χρόνο μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα με τραυματισμούς στο γόνατο. Πάντως δείχνει καλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.