Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το «καθάρισε» σ΄ ένα ημίχρονο

Σούπερ Λιγκ: Το «καθάρισε» σ΄ ένα ημίχρονο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2015 21:29
Με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, μειώνοντας στο -4 τη διαφορά του από τους «πράσινους». Μπερμπάτοφ (28’ πεν.), Ροντρίγκες (31’) και Βίτορ (42’) οι σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς, μείωσε με Καρέλη (74’ πεν.) ο Παναθηναϊκός, που φωνάζει για το πέναλτι των γηπεδούχων.

Θρίαμβος για ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Με τρία γκολ σε διάστημα 14 λεπτών, ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 στην Τούμπα και υποχρέωσε τους «πράσινους» στη δεύτερη φετινή τους ήττα.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 27’ κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχο πέναλτι του Μπερμπάτοφ, το οποίο όμως δεν θα έπρεπε να έχει δοθεί από τον Αρετόπουλο, αφού ο Ταυλαρίδης ανέτρεψε τον Ροντρίγκες έξω από την περιοχή.

Από εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε και η ομάδα του Τούντορ το εκμεταλλεύτηκε, πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο! Στο 31’ ο Στιλ απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Ροντρίγκες και στην επαναφορά ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι «έγραψε» το 2-0, προλαβαίνοντας τον Ταυλαρίδη!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 42’ ο Βίτορ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, εκμεταλλευόμενος την τραγική έξοδο του Στιλ στο κόρνερ του Πέλκα. Όλα πήγαιναν περίφημα για τους γηπεδούχους, εκτός από τον τραυματισμό του Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος φορ ζήτησε αλλαγή μετά το πέναλτι, νιώθοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση!

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 73’ κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Μαρινάκη από τον Λέοβατς. Ο Καρέλης εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη ευκαιρία.

Με τη νίκη του, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 14 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση, όντας στο -2 από την 3η ΑΕΚ και στο -4 από τον 2ο Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκονται στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.