Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φυλάκιση δύο ετών στον Αχιλλέα Μπέο

Φυλάκιση δύο ετών στον Αχιλλέα Μπέο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2015 14:12
Ένοχος κρίθηκε ο Αχιλλέας Μπέος για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Δαλούκα. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών, με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση.

Με ποινή φυλάκισης δύο ετών τιμωρήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος από το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για την απόπειρα εκβίασης του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα.

Η υπόθεση αφορά το ματς Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 το Σεπτέμβριο του 2010, με το πέναλτι που είχε δώσει ο Δαλούκας υπέρ του Παναθηναϊκού. Πάντως, η ποινή είναι εξαγοράσιμη (10 ευρώ ημερησίως) και με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής δεν επιβεβαίωσε στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης τίποτα από την ένορκη κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα, όπου είχε καταγγείλει εκβιασμό από τον Αχιλλέα Μπέο. Ο Δαλούκας υποστήριξε ότι δεν θυμάται τι του είχε πει στο τηλέφωνο ο Μπέος, αλλά και ότι δεν αισθάνθηκε πως εκβιάστηκε!

Ωστόσο, η εισαγγελέας έδρας απάντησε ότι «το γεγονός ότι ο Δαλούκας δεν θυμάται δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι πιο αξιόπιστη η κατάθεσή του στις 11/3/11, οπότε και είχε καταγγείλει την απόπειρα εκβίασής του»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.