Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Αγκουέρο και Σίλβα στην Μάντσεστερ Σίτι

Σοκ με Αγκουέρο και Σίλβα στην Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2015 02:28
Εκτός δράσης για ένα μήνα θα μείνει ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Αργεντινής με το Εκουαδόρ και θα χάσει το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Πλήγμα και με Νταβίντ Σίλβα.

Δεν λέει να ησυχάσει από τους τραυματισμούς ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός σταρ της Μάντσεστερ Σίτι αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Αργεντινής με το Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό πόδι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 6-8 εβδομάδων, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως θα χρειαστεί ένα μήνα για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τα πέντε γκολ που σημείωσε κόντρα στην Νιούκαστλ και πλέον ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ντέρμπι του Μάντσεστερ στις 25 του μήνα, αλλά ούτε για τα δύο παιχνίδια με τη Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Άσχημα νέα για την Μάντσεστερ Σίτι και από την Ισπανία, αφού ο Νταβίντ Σίλβα αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα των «φούριας ρόχας» με το Λουξεμβούργο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον δεξί αστράγαλο.

Ο Ισπανός άσος θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ για ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι του ισπανικού ιατρικού επιτελείου, τότε ο άσος των «πολιτών» θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες.

Φυσικά η είδηση –εφόσον επιβεβαιωθεί- είναι πολύ άσχημη για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, αφού ο Νταβίντ Σίλβα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, μετρώντας ήδη εφτά ασίστ σε ισάριθμα παιχνίδια!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.