Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάφερτι για Παναθηναϊκό: «Μπορεί σύντομα να είμαι στην Ελλάδα»

Λάφερτι για Παναθηναϊκό: «Μπορεί σύντομα να είμαι στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2015 19:00
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό άφησε ο Κάιλ Λάφερτι με δηλώσεις του μετά τη νίκη της Β. Ιρλανδίας απέναντι στην Ελλάδα.

Ο Κάιλ Λάφερτι έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά του Euro, σημειώνοντας εφτά γκολ σε οχτώ παιχνίδια. Παρόλα αυτά, ο 28χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται στην Νόριτς και ο Παναθηναϊκός φέρεται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τον Γενάρη.

Μετά το ματς με την Ελλάδα, ο Λάφερτι μίλησε στην κάμερα της «Nova», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Κάιλ συγχαρητήρια για την πρόκριση, μοιάζει απίστευτο; «Τίποτα δεν είναι απίστευτο στο ποδόσφαιρο. Είναι σπουδαία μέρα για το ποδόσφαιρο της χώρας μας».

Στην Ελλάδα οι φήμες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για σένα φουντώνουν: «Αυτή την στιγμή δε θέλω να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να πω τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα, το μόνο που σκέφτομαι είναι η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας».

Τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα λένε πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για να σε αποκτήσει τον Γενάρη: «Πραγματικά δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό, είναι κάτι προσωπικό, είναι ιδιωτικό».

Εσύ θα ήθελες να φορέσεις την φανέλα του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο; «Ποιος ξέρει; Μπορεί να γίνει κι αυτό. Μπορεί σύντομα να είμαι κοντά σας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.