Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάτα: «Μπορεί ακόμα το πρωτάθλημα η Τσέλσι»

Μάτα: «Μπορεί ακόμα το πρωτάθλημα η Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2015 19:53
Παρά το εφιαλτικό ξεκίνημα, η Τσέλσι παραμένει διεκδικήτρια του τίτλου στην Αγγλία σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρώην παίκτη της, Χουάν Μάτα. Τι είπε ο Ισπανός για τον Μουρίνιο.

Ως μια ασυνήθιστη κατάσταση για την Τσέλσι χαρακτήρισε τη βαθμολογική θέση (16η) των Λονδρέζων ο Χουάν Μάτα, ο οποίος φόρεσε για 2,5 χρόνια τη φανέλα του συλλόγου. Μάλιστα, ο νυν άσος της Γιουνάιτεντ δεν θέλησε να ξεγράψει την πρώην ομάδα του από το κυνήγι του τίτλου:

«Η Τσέλσι βρίσκεται σε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Είναι όμως κάτι προσωρινό και δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει στην ίδια πορεία για αρκετό ακόμα καιρό. Δεν έχουν ομάδα για να βρίσκονται σε τόσο χαμηλή θέση στη βαθμολογία. Βρίσκονται στο -10 από την κορυφή, όμως πιστεύω ότι θα αντιδράσουν σύντομα. Μάλιστα, δεν τους βγάζω ακόμα από το κυνήγι του τίτλου», δήλωσε ο Μάτα στο «Onda Cero».

Όσον αφορά την γνώμη του για τον Μουρίνιο, ο Ισπανός δήλωσε πως ο Πορτογάλος είναι καλός για τους… δημοσιογράφους:

«Δεν είναι ο πιο απίστευτος χαρακτήρας που έχω συναντήσει στο ποδόσφαιρο. Οι δημοσιογράφοι πάντα λένε ότι τους δίνει αρκετή δουλειά και πράγματα για να γράψουν, επομένως, είναι καλός για τους δημοσιογράφους»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.