Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η «χρυσή» αποζημίωση του Μουρίνιο σε περίπτωση απόλυσης

Η «χρυσή» αποζημίωση του Μουρίνιο σε περίπτωση απόλυσης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2015 01:43
Ποσό μεγαλύτερο των 40 εκατ. ευρώ θα κληθεί να καταβάλει ως αποζημίωση στον Ζοζέ Μουρίνιο η Τσέλσι, σε περίπτωση που η διοίκηση θελήσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο τεχνικό.

Η Τσέλσι διανύει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της από τη σεζόν 1978/79 (όπου υποβιβάστηκε) και φυσικά τα φώτα δεν θα μπορούσαν να μην πέσουν στον Ζοζέ Μουρίνιο…

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχτηκε πως βρίσκεται στη χειρότερη περίοδο της καριέρας του, ωστόσο μέχρι στιγμής συνεχίζει να έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης, η οποία μέσω ανακοίνωσης, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον «Special One».

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που τα αποτελέσματα της Τσέλσι συνεχίσουν να είναι αρνητικά και η διοίκηση αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Μουρίνιο, τότε θα πρέπει να του καταβάλει ως αποζημίωση ένα ποσό μεγαλύτερο των 40 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Mirror».

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος υπέγραψε στην αρχή της χρονιάς νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, το οποίο του αποφέρει 11 εκατ. ευρώ ετησίως!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.