Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκλεισε φιλικό με Γαλατά στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός

Έκλεισε φιλικό με Γαλατά στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2015 21:24
Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο ο Πανθρακικός, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής θα υποδεχθεί την Γαλατάσαραϊ στο ΔΑΚ.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε πως στις 10 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει την Γαλαρασαράι σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ.

Υπενθυμίζεται ότι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες σε φιλικό που είχε γίνει στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Μάρτιο (ο Πανθρακικός είχε κερδίσει με 2-0 τη δεύτερη ομάδα των Τούρκων) και από τότε οι δυο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις για την διεξαγωγή αντίστοιχου αγώνα στην Κομοτηνή.

Η ανακοίνωση:


"Ενημέρωση του Πανθρακικού για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τη Galatasaray το Σάββατο 10 Οκτωμβρίου 2015 στις 18:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Όταν πριν μερικούς μήνες η Galatasaray μας φιλοξένησε στην Τουρκία και στις εγκαταστάσεις της για το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015, είχαμε εκφράσει την πρόθεσή μας να ανταποδώσουμε την άριστη φιλοξενία, με τη διεξαγωγή φιλικού στην Κομοτηνή.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σήμερα είμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε πως στις 10 Οκτωβρίου 2015 ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ την Πρωταθλήτρια Τουρκίας. Χαρά γιατί οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στη δική μας ομάδα και τη Galatasaray είναι εξαιρετικές, όπως αποδεικνύεται και στην πράξη, και τιμή, διότι πρόκειται σαφώς για έναν από τους πιο ιστορικούς αγώνες που θα έχουν διοργανωθεί ποτέ στο γήπεδό μας.

H Galatasaray, εξάλλου, φέτος συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής, είναι μια από τις πιο ισχυρές και παραδοσιακές ομάδες της γειτονικής χώρας, έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους, μεταξύ των οποίων 20 Πρωταθλήματα Τουρκίας, 1 Κύπελλο UEFA (2000) και 1 UEFA Super Cup (2000).

Θέλησή μας είναι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το ΔΑΚ Κομοτηνής να γεμίζει από κόσμο, προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας γιορτή, για τον Πανθρακικό μας καθώς και τη Θράκη γενικότερα κι έτσι να προσφέρουμε στη Galatasaray τη φιλοξενία που μας χαρακτηρίζει και που της αρμόζει. Σύντομα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση αναφορικά με τις τιμές και τον τρόπο διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.