Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Θα παραιτηθώ αν χάσω την εμπιστοσύνη των παικτών»

Μουρίνιο: «Θα παραιτηθώ αν χάσω την εμπιστοσύνη των παικτών»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2015 02:39
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως το μόνο πράγμα που θα τον οδηγήσει σε παραίτηση από τον πάγκο της Τσέλσι θα είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους παίκτες του.

Η Τσέλσι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο φετινό πρωτάθλημα και το κλίμα είναι αρκετά άσχημο για τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε μεγάλη πίεση μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα των «μπλε».

Μετά την ήττα από την Σαουθάμπτον, ο Πορτογάλος απέκλεισε το ενδεχόμενο παραίτησης, ωστόσο με νέες του δηλώσεις, τόνισε πως θα παραιτηθεί μόνο αν δεν τον εμπιστεύονται οι ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, ο τεχνικός της Τσέλσι κάλεσε τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν ανοιχτά τους παίκτες για το αν έχει «χάσει» τα αποδυτήρια της ομάδας, όπως τον κατηγορούν τα αγγλικά δημοσιεύματα:

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να απευθυνθείτε στους ίδιους τους παίκτες. Έλατε στο προπονητικό κέντρο αυτή την εβδομάδα και ρωτήστε τους. Ο Τέρι θα είναι εδώ, ο Κόστα δεν κλήθηκε στην Εθνική, ούτε ο Ραμίρες… Εάν σας πουν ότι δεν με εμπιστεύονται, τότε θα παραιτηθώ. Είναι το μόνο πράγμα που θα με κάνει να παραιτηθώ. Όχι όμως ψεύτικες πηγές, οι παίκτες σε συνέντευξη Τύπου…», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.