Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Με Ντε Μπλάσις η Μάιντς

Μπουντεσλίγκα: Με Ντε Μπλάσις η Μάιντς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2015 01:31
Με γκολ του Ντε Μπλάσις, η Μάιντς κέρδισε με 3-2 την Ντάρμσταντ εκτός έδρας αν και τα… χρειάστηκε, αφού οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ντάρμσταντ και Μάιντς συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Μπουντεσλίγκα και πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πέντε γκολ, το οποίο βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους (3-2).

Η Μάιντς πήρε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στην κεφαλιά του Μπελ στο 15’ και το εξαιρετικό σουτ του Μάλι στο 24’. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και απάντησαν άμεσα (27’) με εκπληκτικό γκολ του Χέλερ, ενώ ο Σάιλερ ισοφάρισε σε 2-2 στο 57’ με κοντινή προβολή.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, ξαναπήραν το προβάδισμα στο 64’ χάρη σε τέρμα του Ντε Μπλάσις. Αυτό ήταν το 2ο γκολ για τον πρώην άσο του Αστέρα Τρίπολης στην Μπουντεσλίγκα και το πρώτο μετά το περσινό τέρμα επί της Πάντερμπορν.

Παρόλα αυτά, η Ντάρμσταντ θα μπορούσε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, καθώς ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι για ανατροπή του Καλντιρόλα από τον Χάρα. Ο Βάγκνερ ανέλαβε την εκτέλεση στο 90+6’, όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 3-3.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.